En del af

En del af

Værelser

Hotellet råder over 18 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser, som er smagfuld indrettet af Monika Ritterband som er dansk kunstner, samt tidligere studievært og journalist.

Hotelværelserne er gennemført i smagfuld stil med lækkert badeværelse. Værelset er indrettet med dobbeltseng med bekvemme madrasser, lænestol med puf, skrivebord, 40” Philips LED TV, radio og trådløst internet.

8 af værelserne ligger på en svalegang hvorfra der er udsigt til Skive Fjord, de resterende værelser vender ud med den skønne Krabbesholm Skov.

Vi bestræber os på, at I som gæster får opfyldt Jeres ønsker om valg af overnatningsenhed. Ved længere ophold vil I, så vidt muligt, blive placeret i lejligheder/suiter, hvis dette er et ønske.

Alle værelser har gratis kaffe, te og kakao til rådighed, som også strygejern og bræt.

Book dit ophold nu

Altid skøn udsigt

Alle værelser og lejligheder/suiter har udgang til en svalegang med borde og stole, eller privat terrasse/altan, så man kan nyde den friske luft, naturen og udsigten.

Nyd et glas vin eller øl, som kan hentes i vores velassorterede Maxibar, i receptionsområdet. Maxibaren er åbent døgnet rundt – 24/7

Vi kan tilbyde mere end de fleste

Se herunder, hvad vi blandt andet kan tilbyde dig, som gæst på Hotel Strandtangen

Ny hjemmeside 🌟

Vi beklager, hvis der måtte forefindes fejl på hjemmesiden.
De vil blive rettet hurtigst muligt.